Verzenden & Retourneren

Verzend en retourvoorwaarden:

Retourneren

Heb je een bestelling gedaan en ben je niet tevreden over het product? Of is het product stuk gegaan binnen de garantie periode? Geen probleem in dit geval kun je contact met ons opnemen en dan proberen we dit voor je op te lossen. Bel naar telefoonnummer: 0642204101

RZ-farmtoys.nl biedt jou altijd 30 dagen bedenktijd na het ontvangen van de bestelling. Zélfs ‘daarom’ vinden wij een geldige reden. Wel is het van belang dat de producten in de onbeschadigde en originele verpakking geretourneerd worden.

Ben je niet tevreden of heb je teveel besteld? Zodra wij de goederen retour hebben ontvangen storten wij het geld naar je terug. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Heb je het product beschadigd ontvangen? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Heb je toch liever je geld terug en is dit binnen 30 dagen na ontvangst? Geen probleem! In dit geval kun je het retourformulier invullen en de bestelling terug sturen. Zodra wij deze hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag z.s.m. terugstorten op dezelfde wijze als de betaling heeft plaatsgevonden. Je kunt er vanuit gaan dat het bedrag binnen 14 dagen is teruggestort.

Verzendkosten

Verzending en bezorging

Wil je wat bestellen bij RZ-farmtoys.nl.nl en ben je benieuwd hoe de verzending in zijn werk gaat? Hier vind je alle informatie over onze verzendingen.

Onze levertijden
We leveren in overal in de wereld. Het grootste deel verzenden we met DHL in sommige gevallen met PostNL. Verzenden via DHL in Nederland kost €5.95 (orders vanaf €100,- gratis verzenden) Verzenden de rest van de wereld is op aanvraag.

RZ-farmtoys streeft ernaar om binnen 3 dagen te verzenden, maar het kan voorkomen door beurzen in het buitenland dat het iets langer duurt. We houden u dan op de hoogte .

Track & Trace 
U krijgt van DHL automatisch bericht over de verloop van uw zending

Verzendkosten
Binnen Nederland verzenden we jouw bestelling voor maar €5,95. Binnen Europa rekenen we andere kosten, afhankelijk van het land waaruit je besteld. Bestel je binnen NL voor meer dan €100? Dan verzenden wij jouw bestelling zelfs gratis!

Afleveradres
Jij kunt zelf bepalen waar de bestelling geleverd wordt. Aangezien dat de leveringen altijd op werkdagen plaats vinden kan je een ander adres opgeven waarvan je weet dat iemand thuis is. Het is bijvoorbeeld mogelijk de bestelling op je werk te laten bezorgen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Het is ook mogelijk je bestelling persoonlijk bij ons op te halen. Dit altijd op afspraak

Wat als ik niet thuis ben?
Wanneer je niet thuis bent zal DHL het pakket meenemen en aan het eind van de dag beschikbaar stellen bij een Pick-up point van DHL. Eventueel is het mogelijk dat de bezorger het product bij een van de buren aflevert zodat jij zo snel mogelijk in bezit bent van jouw bestelde goederen. Hiervan zal je dan op de hoogte gebracht worden middels een briefje.

Retourzendingen

Na ontvangst van het produkt heeft de consument een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van de retourzending. RZ-Farmtoys.nl zal in geval van ontbinding van de overeenkomst, binnen 14 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen terugbetalen met uitzondering van de verzendkosten.

Artikelen dienen ongebruikt en in de originelen verpakking te worden geretourneerd.
Indien dit niet het geval is zijn wij genoodzaakt de schade in rekening te brengen.

Dit geldt ook wanneer het pakket onvoldoende gefrankeerd is.

X