Over RZ-Farmtoys

Over RZ-Farmtoys

RZ-farmtoys is opgericht in 2005. Begonnen met het verkopen van tractorpullingmodellen, maar al snel uitgebreid met merken als Bruder, Siku en Universal Hobbies.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grotere miniaturenverkopers in Nederland, met alle fabrikanten die tractoren leveren, in ons assortiment. We hebben een mobiele winkel en zijn veel onderweg naar Tractorpulling wedstrijden, landbouwbeurzen, Miniatuurbeurzen en Modelbouwbeurzen.

Dit doen we zo’n 120 dagen per jaar maar daarnaast hebben we natuurlijk onze webshop, die nu prachtig vernieuwd is te vinden op www.rz-farmtoys.nl

Er wordt dagelijks aangewerkt om deze nog mooier te maken en super actueel te houden. We gaan de artikelen uitbreiden met meer tekst en vooral meer plaatjes zodat het nog duidelijker is wat u koopt! We blijven ontwikkelen dus.

Al het vervoeren van de spullen naar markten en beurzen neemt wel met zich mee dat er wel eens een wat versleten doosje is, als dat in uw bestelling voorkomt zullen we u altijd berichten met foto erbij, voordat we het versturen. Zo komt u niet voor een vervelende verrassing.

Op afspraak kunt u ook bij ons terecht in IJsselstein om miniaturen af te halen of te bekijken voor u ze aanschaft. Veel plezier op de vernieuwde webshop en tot ziens op een van de vele evenementen waar wij aanwezig zijn!

Raymond van Zanten
RZ-farmtoys

Voor wie is een model tractor geschikt?

Een model tractor is een mooi cadeau voor jong en oud. Waar wij bijvoorbeeld al een mooie tractor hebben met een schaal van 1:87 voor slechts €9,75, kunt u bij ons ook zeer gedetailleerde tractoren vinden met een schaal van 1:18 voor meer dan €100,-. Wat uw wens ook is, in onze webwinkel vindt u altijd de model tractor waar u naar op zoek was en dat maakt dat een model tractor niet alleen geschikt is voor de volwassene die hier zijn of haar hobby van heeft gemaakt, maar ook voor kinderen om mee te spelen en het boeren leven mee te ontdekken.

Kortom is dit geschenk geschikt voor jong en oud en vindt u hierin ook diverse mogelijkheden bij rz-farmtoys. Deze mogelijkheden maken dat u bij ons altijd kunt slagen of u nu op zoek was naar speelgoed voor een jong kind of juist een zeer gedetailleerde model tractor voor de verzamelaar.

Onze producten

In onze webwinkel vindt u niet alleen een model tractor van diverse merken, maar vindt u veel meer miniaturen of zelfs rolly toys of skelters. Wij proberen op deze manier een breed publiek dat houdt van landbouw aan te spreken met ons aanbod en zijn dan ook continu bezig met het uitbreiden hiervan. Wij staan met onze producten regelmatig op landbouw gerelateerde markten om te laten zien dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. De bestelde producten kunnen dan ook op deze markten worden afgehaald of worden voor u door heel Europa verzonden. Voor de levertijd van de model tractor en andere producten hanteren wij 4 werkdagen. Natuurlijk streven wij ernaar dat uw bestelling na ontvangst van betaling nog dezelfde dag op de post wordt gedaan, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van het bestelde product.

Tips, ideeën en suggesties achterlaten

Natuurlijk staan wij open voor tips, ideeën en suggesties van onze klanten, zodat wij te weten komen waar er voor ons nog verbetering valt te halen. Ook wanneer u vragen heeft over de model tractor of andere artikelen horen wij dit graag, zodat wij u kunnen voorzien van antwoorden. U kunt ons dan ook eenvoudig bereiken door uw opmerking of vraag te mailen naar info@rz-farmtoys.nl. Wij streven er dan naar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wanneer u belt naar 06-42204101 staan wij u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord, zodat u direct een antwoord kunt krijgen op al uw vragen.

X